Manifestation

1 Maj – Trygga jobb och Råd att bo!

Vilken härlig dag vi har tillsammans! Även om Covid-19 krisen håller oss ifrån varandra, så kan vi se ett härligt engagemang online.  Här nedan hittar du ett axplock av allt som laddats up och sänts på internet idag!

11:30 höll vår alldeles egna Ida Legnemark ett inspirerande tal om allas rätt till en bostad med schyssta hyror så att alla har tak över huvudet, välfärdens resursbehov och tryggheten i fasta anställningar, speciellt inom vård och omsorg i Borås. Missade du talet så hitta du det här!

Att idag är vänsterns högtidsdag är speciellt och det betyder något för alla kamrater där ute . På Boråsvänsterns facebook pratade vi med två medlemmar om vad 1 maj betydde för dom!

Vad betyder 1 maj för dig?- För mig är 1 maj en kollektiv styrkedemonstration och jag är stolt över att Vänsterpartiet…

Publicerat av Vänsterpartiet Borås Torsdag 30 april 2020

Varför firar du 1 maj under parollen Trygga jobb – råd att bo?- Ibland behöver en flytta för att kunna ta ett jobb,…

Publicerat av Vänsterpartiet Borås Onsdag 29 april 2020

På Facebook höll också det nationella organet ett firande mellan 12 och 14 där bland annat Jonas Sjöstedt deltog i, både genom sitt första maj tal men också i programmet efteråt. Om du missade något från den livesändningen kan du hitta den här! https://www.facebook.com/watch/live/?v=527836384577457&ref=watch_permalink

Tack kamrater, för ett speciellt första maj i år. Nu kämpar vi vidare för att trygga våra jobb, se till att alla har råd att bo, och fortsatt visa omtanke i dessa svåra tider.

Kopiera länk