Organisation

Boråsvänstern växer!

Idag kommer Vänsterpartiets biträdande partisekreterare till Borås för att inspirera medlemmarna inför den stundande valrörelsen.

          Vänsterpartiet växer kraftigt, både i medlemstal och i opinionen. Jag tror att det beror på att vi inte svajar. Med oss vet man vad man får, man får vänsterpolitik och ett samhälle för alla, inte bara för de rika. Det är en politik som går hem hos människor, säger Hanna Gedin.

Hanna Gedin har erfarenhet av valrörelse och politisk organisering i Vänsterpartiets största partiförening, Malmö, och medlemmarna i Borås ser fram emot en lärorik kväll med nya idéer inför valrörelsen.

          Vi har ökat vårt medlemsantal med över tio procent de senaste månaderna bara i Borås, så vi har alla chanser att göra en riktigt bra valrörelse och vinna ett större stöd från väljarna än i förra valet, säger Ida Legnemark ordförande för Vänsterpartiet Borås.

Kom med och engagera dig i en växande rörelse för jämlikhet! Bli medlem redan ikväll och träffa Hanna Gedin på ABF, Norrby Tvärgata, kl. 17.30. Välkomna!

Kopiera länk